Y-Kross Logotyp
Search
Close this search box.

Våra tjänster inom Y-Kross

Välkommen till Y-kross, en del av VTG, din självklara partner för krossningstjänster och tillhandahållande av berg- och grusmaterial. Vi är dedikerade till att leverera pålitliga lösningar inom denna nisch med fokus på kvalitet, effektivitet och miljöhänsyn.

Krossningstjänster

Med rätt utrustning och erfarna operatörer erbjuder vi professionella krossningstjänster som möjliggör effektiv bearbetning av material såsom berg, betong och asfalt. Oavsett om det handlar om rivningsprojekt, återvinning eller anläggningsarbeten, så kan du lita på vårt team för pålitliga och kostnadseffektiva lösningar.

Täkter

Y-kross driver bergtäkter och upplag i Västernorrland. Detta säkerställer en kontinuerlig tillgång på egna material för försäljning och garanterar tillgängligheten av nödvändiga resurser för våra entreprenadprojekt. Y-Kross är engagerade i hela processen för materialproduktion, från markavtäckning och sprängning till sortering, krossning, lastning och slutligen återställning av området.

Grus-, Berg- och Krossmaterial

Vi levererar berg- och grusmaterial som uppfyller de högsta branschstandarderna. Vårt sortiment omfattar olika sorteringar som passar för era bygg- och anläggningsprojekt. Med fokus på kvalitetssäkring och tillgänglighet, kan du lita på oss som din pålitliga leverantör av material för dina projekt.

Vi är stolta över att vara det självklara valet i små och stora projekt inom bygg- och anläggningsbranschen. Oavsett om du behöver krossningstjänster eller högkvalitativa berg- och grusmaterial, så är Y-kross redo att möta dina behov. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan stödja ditt projekt.