Kustfrakts logotyp
Search
Close this search box.
/
/
Industri

Våra tjänster inom Kustfrakt

Välkommen till Kustfrakt, en del av VTG, din självklara partner för skräddarsydda industri- och logistiklösningar samt specialtransporter. Vi är dedikerade till att leverera effektiva och pålitliga tjänster som möter de unika behoven inom industri och logistik.

Industri- & logistik­lösningar

Vi förstår komplexiteten i industri- och logistiksektorn och erbjuder skräddarsydda lösningar som optimerar din verksamhet. Vårt erfarna team har expertisen att hantera allt från lagerhantering och distribution till produktionsstöd och materialhantering. Vi strävar efter att öka din effektivitet och minska dina kostnader genom innovativa logistiklösningar.

Fjärrtransporter

Vi specialiserar oss på att hantera utmanande och känsliga transporter som kräver extra omsorg och precision. Vår moderna fordonsflotta och erfarna personal gör det möjligt för oss att genomföra specialtransporter av olika slag, inklusive överdimensionerade laster och känsliga gods. Oavsett om det gäller tunga maskiner, industriell utrustning eller annat specifikt gods, så kan du lita på oss för säkra och pålitliga leveranser.

Återvinning

Vi spelar en avgörande roll inom återvinning och hållbar transport. Med ett dedikerat fokus på miljövänliga lösningar och effektiv logistik har Kustfrakt etablerat sig som en nyckelaktör inom hanteringen av återvunnet material längs Höga Kusten.

Kustfrakt erbjuder även industrilösningar i form av maskin och transporttjänster åt både större och mindre industriföretag. Kustfrakt utför allt i från drift och underhåll, mindre entreprenadprojekt, tunga transporter mm där vi samlar hela Kustfrakt och VTG:s kunnande och maskin – och transporttjänster för att kunna lösa komplexa uppdrag. Industrilösningar är ett koncept där Kustfrakt hjälper kunden att fokusera på sin egen kärnverksamhet.