VTGs Logotyp
Sök
Stäng denna sökruta.
/
/
Anläggning

Våra tjänster inom VTG

Välkommen till VTG – din självklara partner inom mark- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder ett brett utbud av specialiserade tjänster för att möta dina behov inom markarbeten, anläggningsprojekt och infrastrukturutveckling.

Vårt dedikerade team av erfarna yrkesmän har kompetensen och resurserna för att hantera allt från mindre markprojekt till storskaliga infrastrukturarbeten. Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar som är anpassade efter varje kunds unika krav och målbild.

Maskintjänster

Vi hanterar hela processen, från schaktning och jordarbete till dränering och fundamentläggning. Med vår breda kompetens och erfarenhet ser vi till att varje steg i byggprocessen genomförs med precision och professionalism. Vare sig det gäller att skapa en stadig grund för ett byggnadsprojekt eller att säkerställa optimal dränering för långsiktig hållbarhet, kan du lita på oss för att ta hand om varje detalj med omsorg och effektivitet.

Anläggning

Vi är specialister på att skapa hållbara och estetiskt tilltalande lösningar inom anläggning av vägar, gångar, parker och grönområden. Genom vår omfattande expertis strävar vi efter att inte bara bygga infrastruktur, utan att skapa miljöer som förenar hållbarhet och estetik.

Drift & underhåll

Vi tar hand om drift och underhåll året runt med fokus på vägunderhåll för ökad trafiksäkerhet och minskat fordonsslitage. Utöver detta ser vi till att diken är fria från vegetation och hanterar effektivt grus och sand från snöröjning och halkbekämpning. Under vintern är våra entreprenörer ständigt beredda för att säkerställa framkomlighet på alla de vägar vi ansvarar för. Med olika fordon och maskiner samt välutbildad personal klarar VTG både små och stora uppdrag med hög professionalism.

Oavsett om du är en privatperson, ett företag eller en offentlig organisation, så ser vi fram emot att samarbeta med dig för att förverkliga dina mark- och anläggningsprojekt. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning som passar dig bäst.